Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)

Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul și candidatul PNL la alegerile prezidențiale, s-a arătat încrezător în șansele sale de a intra în turul 2 și de a câștiga cursa pentru Cotroceni.

Nicolae Ciucă: În sondajele reale suntem pe locul 2

Liderul PNL a acuzat PSD că „sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul 2 cu liderul AUR”.

„În sondajele reale suntem consolidaţi pe locul 2. PSD sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul 2 cu liderul AUR, cu George Simion, iar rostul nostru al PNL este să facem tot ce ne stă în putinţă ca acest lucru să nu se întâmple. România nu merită să fie întoarsă în timp de către o construcţie politică de tip socialist, urmaşii Partidului Comunist Român, cu o formaţiune purtătoare de mesaje ale Rusiei, ale celor care se opun democraţiei, care susţin autocraţia şi regimul dictatorial”, a declarat Nicolae Ciucă, duminică, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Mehedinți pentru alegerile parlamentare.

Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea

Liberalul spune că va câștiga alegerile prezidențiale.

„Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat în ţară când PSD a avut toată puterea (…). Pe 24 noiembrie intrăm sigur în turul 2, iar pe 8 decembrie câştigăm sigur alegerile prezidenţiale”, a continuat Nicolae Ciucă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:56 - Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
22:05 - Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție