Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)

Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că și-ar dori să intre în al doilea tur al alegerilor prezidențiale cu contrancandidatul de la PNL, Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu, despre coaliția PSD-PNL

Întrebat dacă mai vede această coaliție după alegeri, liderul PSD a spus: „Iarăși mă provocați să îi dezamăgesc pe partenerii noștri de coaliție, care nu mai sunt în coaliție. L-am văzut pe domnul Ciucă parcă pe autostrăzi, pe străzi, pe la Pitești, păi dacă acest guvern e praf și nu face nimic, de ce mergem să vedem cum se fac drumurile în România? Cel mai urât lucru în politică este să devii penibil și cred că suntem acolo, în acea linie”.

„Am adus o stabilitate în acești trei ani de zile în această coaliție, a fost un respect, noi am cedat să nu avem noi prima dată primul ministru. Am echilibrat lucrurile într-un context foarte complicat atunci, nu al Partidului Național Liberal, al României. Eram în prag de criză socială și vă reamintesc eu cum se făcea guvernul, din fes (…). Se certau, plecau din timpul ședinței de Guvern, retrăgeau miniștri. Mie oamenii pe stradă (…) mi-au zis că ei nu mai vor așa ceva, ei vor să se construiască (…). Trebuie cumva să vezi ce doresc oamenii cu adevărat ca să nu fii, totuși, în contrasens”, a continuat Marcel Ciolacu.

Întrebat ce îl nemulțumește cel mai mult la partenerii de coaliție, social-democratul a răspuns: „Nimic. Nu am nicio problemă, eu n-am nicio nemulțumire și le mulțumesc colegilor mei, indiferent de culoarea politică, din Guvernul României că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvernul României”.

Susține că vrea să intre în turul 2 cu Nicolae Ciucă

Întrebat cu cine și-ar dori să intre în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, liderul și candidatul PSD a răspuns: „Cu domnul Ciucă”.

„Eu voi intra cu cine hotărâți dumneavoastră, românii”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod