„360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)

Fiecare dintre noi trebuie să identifice în tema personală care sunt acele situații ce nu mai suportă amânare, a spus Alina Bădic, sâmbătă, pe B1 TV, la „360 de grade”, într-o ediție în care l-a avut ca invitat special pe Lucrețiu Tudoroiu.

„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre forța plutoniană

„Noi am mai dezbătut ce înseamnă cu adevărat să fii sub imperiul și sub imboldul planetelor. Pluto nu iartă, el vine cu foarte multe mesaje destul de dure, aș spune, este cea mai dură planetă, din punctul meu de vedere. El presupune o alchimie incredibilă acolo unde se găsește, acum pe acest grad 29, în semnul Capricornului, vorbește despre lucruri care nu mai suportă amânare. Fiecare, ca atare, trebuie să identifice în tema personală care sunt acele situații, acele lucruri care nu mai suportă amânare. Pe undeva, acest Pluto face un aspect destul de dur cu Marte, ceea ce înseamnă că pot apărea conflicte”, a spus Alina Bădic.

„Un anumit domeniu din viața noastră, zilele următoare, va intra pe o zonă destul de dură, din punct de vedere al conflictelor, și trebuie să identificăm și să vedem care este acel domeniu, dar totodată astrologia nu trebuie abordată (…) numai din punct de vedere al durității aspectelor, ci și din punct de vedere al alchimizării, adică al potențialului de a transforma aceste aspecte dure în ceva pozitiv, pentru că de multe ori în urma unui conflict sau în urma unei transformări, care poate fi cu grad de duritate foarte mare, noi reușim să ne înscriem pe o linie corectă de destin”, a continuat Alina Bădic.

Ce a spus Lucrețiu Tudoroiu

„Trebuie să vedem că perioada următoare, într-adevăr, este plină de potențiale conflicte. De ce? Există un potențial care neconsumat, generat de ignoranță, de răutate, de greșeli, foarte multe greșeli în perioada trecută, nu toate s-au epuizat încă și vor neapărat să se epuizeze acum. Pe de o parte, e bine pentru că scăpăm de o povară, dar trebuie să găsim modalitatea potrivită de a scăpa de ele”, a explicat Lucrețiu Tudoroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod