Loredana Groza stârnește controverse: „Nu cred în psihiatri și nutriționiști”

Loredana Groza stârnește controverse: „Nu cred în psihiatri și nutriționiști”
Sursa Foto: Facebook/ Loredana Groza

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, este o personalitate versatilă, apreciată atât pentru talentul său muzical, cât și pentru cariera sa în televiziune.

În vârstă de 54 de ani, vedeta a generat, de curând, controverse prin opiniile sale critice la adresa nutriționiștilor și a dietelor de slăbit, afirmând că nu crede în aceste metode de alimentație.

Loredana Groza, atac la adresa nutriționiștilor

Invitată în cadrul unui podcast, Loredana Groza a discutat deschis despre opiniile sale, subliniind că nu dorește să jignească pe nimeni, dar ea nu acceptă sfaturi de la psihiatri și nutriționiști.

Fosta jurată de la X Factor a susținut că fiecare corp este distinct și răspunde diferit în diverse situații. De asemenea, ea a împărtășit experiența sa din India, care i-a modelat viziunea asupra sănătății și alimentației.

„Nu cred în psihiatri, nu cred în nutriționiști, nu vreau să jignesc pe nimeni, Doamne ferește, dar eu personal nu folosesc asemenea servicii. Fiecare om e construit altfel. Nu există un nutriționist care să folosească aceeași tehnică, nu există!

Eu am găsit prin India, și acolo ei lucrează pe fiecare corp, pe fiecare om. Există o anumită structură. Ceea ce corpul tău poate accepta sau nu, corpul meu poate accepta. Ce mănânci tu mie poate să nu-mi facă bine. E foarte mare diferență, sunt chestii foarte sensibile”, a spus cântăreața în podcastului lui Mihai Bobonete.

Loredana Groza: „Nu există să slăbești mai mult de 3-4 kilograme într-o lună”

Celebra artistă a subliniat importanța cunoașterii propriului corp înainte de a iniția o transformare semnificativă, avertizând că acest lucru poate duce la schimbări nedorite în organism.

În plus, Loredana Groza a remarcat că nu este sănătos pentru cineva să piardă mai mult de 3-4 kilograme într-o lună.

„Nu există cineva care să știe nu știu ce dietă și slăbim. Nu există să slăbești mai mult de 3-4 kilograme într-o lună. Cine slăbește mai mult într-o lună… E o chestie greșită acolo. După aia, corpul o va lua într-un mod total invers. De fapt, tu n-ai slăbit. E o falsă slăbire. Trebuie să slăbești puțin, în timp, să-ți cunoști corpul”, a mai declarat Loredana Groza, notează cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`