Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”

Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
Sursa foto: Hepta.ro / DPA Images / Ian West

Jeremy Clarkson a dezvăluit că trebuie să adopte un nou stil de viață după ce a trecut printr-o operație „extrem de urgentă” pe cord. Fostului realizator Top Gear i-au fost puse două stenturi, care îmbunătățesc fluxul de sânge spre inimă, potrivit The Guardian.

Jeremy Clarkson a suferit o operație la inimă

Clarkson (64 de ani), care anul trecut a filmat ultimul episod din The Grand Tour, spune că nu a fost speriat de operație și că adevărata sa temere a fost legată de perspectiva de a se abține de la alcool, de a fi nevoit să facă mai multă mișcare și de a adopta o dietă sănătoasă.

„Dacă mă duc la o petrecere, trebuie să stau într-un colț, să savurez niște suc din flori de soc, înainte de a mă duce acasă pe la 9.30. Și acest lucru e înfricoșător”, afirmă britanicul într-un material din The Sun.

Clarkson are în continuare un program încărcat, chiar dacă s-a retras din show-ul auto pe care îl avea cu Richard Hammond și James May. Deține o fermă, o berărie și un pub, scrie editoriale pentru trei publicații și realizează gameshow-ul Who Wants to Be a Millionaire.

Trebuie să țină regim și să facă sport

Clarkson va trebui să reducă nivelul de carne roșie, chipsuri, unt, ciocolată și „partea interesantă” dintr-un ou.

„Duc acest nou regim deja de o săptămână și este oribil”, spune el.

În plus, va trebuie să facă și exerciții sportive, ceea ce îl nemulțumește, întrucât a descris efortul fizic ca fiind „ceva ce faci când mergi din mașină într-un pub sau de la masă spre sufragerie”.

„Însă aparent, după ce m-am recuperat după operație, trebuie să fac mai mult. Trebuie să merg chiar în genul de `plimbare` în care sfârșesc de unde am plecat. Care e rostul?”, mai spune Jeremy Clarkson.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Barcelona a făcut spectacol în El Clasico! Real Madrid, umilită pe Bernabeu / Situație fără precedent în ultimii 17 ani
23:36 - Elicopter prăbușit în Rusia. Transporta personal medical
23:14 - Visul Georgian, partidul acuzat că îndepărtează Georgia de UE, revendică victoria la alegerile parlamentare: „Și-a asigurat o majoritate solidă”
22:50 - O mașină a luat foc din senin în centrul Capitalei (VIDEO)
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel