Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)

Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: 'nu ți-e rușine?'” (VIDEO)

Diana Șoșoacă a susținut vineri, pentru B1 TV, că a fost abordată anul trecut de Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidatul partidului la prezidențiale, care i-a cerut să facă un pas în spate. Ciolacu i-ar mai fi zis că dacă nu se retrage din cursa prezidențială, va avea o înțelegere cu George Simion, contracandidatul AUR.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu.

Șoșoacă: Ciolacu mi-a cerut să renunț să mai lupt în felul ăsta

Întrebată dacă la ea a venit cineva de la PSD sau vreun alt partid mare să-i propună un troc, Diana Șoșoacă a răspuns:„Da! Dl Marcel Ciolacu! Mi-a spus că trebuie să mă dau în spate, să nu mai fiu atât de dură. Acum… anul trecut. A zis că dacă eu nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. Da, Marcel Ciolacu! I-am spus: ”nu ți-e rușine? Cum îți permiți să-mi ceri tu mie să renunț la lupta pentru eliberarea României?” (Mi-a cerut) să renunț să mai lupt în felul ăsta și s-o las mai moale”.

Amintim că, recent, Curtea Constituțională a decis că Diana Șoșoacă nu poate candida la alegerile prezidențiale. Ea a catalogat verdictul ca fiind „o adevărată lovitură de stat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`