Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere: „M-au scos să mă ducă spre găleată”

Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere: M-au scos să mă ducă spre găleată
Sursa foto: a1.ro

Anca Țurcașiu are o poveste de viață pe care puțini o cunosc.

„Copilul a murit, niciun fel de semn vital”

De mică, a fost o fire luptătoare, În momentul în care a fost adusă pe lume, actrița a povestit că a fost la un pas de moarte.

Celebra artistă este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu ce mare traumă ascunde în sufletul său.

În urmă cu mai mulți ani, chiar ea a povestit cu lux de amănunte cum a fost încercată de viață din prima clipă în care a venit pe lume. Prima ei provocare a fost să trăiască, potrivit Cancan.

Concurenta de la Asia Express a fost născută la 7 luni și medicii au crezut că ea a murit. Au făcut tot posibilul s-o salveze pe mama ei, pentru că ea n-ar mai fi avut nicio șansă. În acel moment, o minune s-a înfăptuit și Anca a început să plângă. De fiecare dată, vedeta își aduce aminte de acest episod foarte emoționant din trecutul ei.

„Sunt născută la 7 luni, hemoragie puternică, placenta previa. ‘Moare și mama și copilul dacă nu se acționează urgent’. Doctorul a venit în 10 minute, a intrat în sală, a pus aparatele pe burta ei și a spus: ‘Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!’ M-au scos să mă ducă spre găleată, dacă pot sa ma exprim așa, și în drumul acela, zborul acela, am țipat”, a relatat, în urmă cu mai mulți ani, Anca Țurcașiu, pentru woman2woman.ro

Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are o carieră impresionantă în lumea artistică, fiind în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă.

A debutat la doar 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!”, în regia Cristianei Nicolae. A fost mereu atrasă de lumea teatrului și de-a lungul carierei ai a avut multe apariții în producții cinematografice, precum Miss Litoral (1991), La bloc (2002) – Bianca, Mamaia (2013).

Anca Țurcașiu este una dintre concurentele din noul sezon Asia Express. Ea face echipă cu actrița Andreea Samson.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile
21:08 - Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”
20:59 - Diana Șoșoacă: “George Simion este cu PSD-ul de când am intrat în Parlamentul României”. Ce i-a spus liderul AUR înainte cu o săptămână să o dea afară din partid (VIDEO)
20:45 - Diana Șoșoacă: L-au vrut pe Simion pe post de Dăncilă cu Iohannis (VIDEO)
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani