Cutremur vineri după-amiază în România

Cutremur vineri după-amiază în România
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un cutermur de 3 a avut loc în județul Buzău, vineri, în jurul orei 13, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur de 3 vineri după-amiază

Potrivit INCDFP, a fost vorba despre un cutremur slab, cu magnitudinea de 3, care a avut loc la ora 13:03:33, la o adâncime de 131,4 kilometri.

Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău, în apropierea următoarelor orașe: 54 km N-V de Buzău, 56 km V de Focșani, 63 km S-E de Sfântu Gheorghe, 69 km E de Brașov, 78 km N-E de Ploiești.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)