Florin Spătaru, despre planul privind scăderea deficitului: “Nu vrem să majorăm taxele” (VIDEO)

Florin Spătaru, despre planul privind scăderea deficitului: “Nu vrem să majorăm taxele (VIDEO)
Foto: Facebook @ Florin Spătaru

Consilierul premierului Marcel Ciolacu, Florin Spătaru, a negat într-o intervenție pentru B1 TV că Guvernul ține la secret planul pe care îl va negocia cu Comisia Europeană privind scăderea deficitului:

“Nu îl ținem la sertar. O parte din elementele acestui plan, dacă vă uitați pe contul meu de Facebook o să vedeți că sunt elemente cheie pentru români. Acest plan este propus Comisiei Europene, urmează ca el să fie negociat și aprobat.

Și va exista cu siguranță după aceea o conferință de presă în care vor fi prezentate toate aceste elemente. Nu vorbim despre un document final, vorbim despre un plan care este propus Comisiei Europene și care va fi negociat”.

Florin Spătaru a mai spus că Guvernul nu își dorește introducerea de noi taxe, ci o scădere etapizată a deficitului:

“Nu vrem să majorăm taxele. Mai mult, am transmis un mesaj foarte clar pentru antreprenori, nus e va elimina acest prag pentru microîntreprinderi.

Este o asumare politică despre care cred că avem în acest moment consensul și colegilor de coaliție din PNL și de aceea planul d emăsuri vizează etapizarea diminuării deficitului public în 7 ani între ce avem acum și ținta de 3%”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`