Marilu Dobrescu a recunoscut că are iubit nou: Cine e noul bărbat din viața ei

Marilu Dobrescu a recunoscut că are iubit nou: Cine e  noul bărbat din viața ei
Foto: Facebook/Marinelu Dobrescu.

Marilu Dobrescu a recunoscut că are un nou iubit! Influencerița părea că formează cuplul perfect cu Iustin Petrescu, dar cei doi au decis să își separe drumurile, după multe greutăți prin care au trecut.

Marilu Dobrescu are un nou iubit

Acum, după despărțirea dureroasă care a luat prin surprindere pe toată lumea, roșcata și-a găsit alinarea în brațele unui producător de muzică cunoscut.

Marilu Dobrescu este un content creator celebru din țara noastră și se bucură de un număr mare urmăritori pe Instagram. Prin urmare, influencerița își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, le arată acestora toate țările pe care le vizitează, dar îi informează și în legătură cu viața ei personală.

Recent, ea a distribuit o postare la care noul ei iubit a comentat, iar fanii au început imediat să tragă concluzii. Prin urmare, Marilu s-a decis să facă lumină și a recunoscut: se află într-o nouă relație, anunță CanCan.

Influencerița a vrut să deslușească misterul, așa că a postat un story în care a recunoscut că se află într-o relație cu Benjamin Townsend, un compozitor și producător muzical din Australia.

„Vă zic eu ca să nu se mai speculeze atât și să simplific treaba: DA”, este mesajul postat de Marilu pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`