Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său

Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Joi seară, 24 octombrie, Laura Crișan și ceilalți doi suspecți vor fi scoși din arestul Capitalei, unde și-au petrecut noaptea, și vor fi transportați la Curtea de Apel București. Procurorii solicită ca aceștia să rămână în detenție pentru următoarele 30 de zile.

Femeia ar fi plătit suma de o sută de mii de euro pentru a-și asasina tatăl

Fiica milionarului Ioan Crișan, care a fost ucis la Arad, va fi prezentată joi seară, 24 octombrie, împreună cu complicii săi, în fața judecătorilor, după ce procurorii au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Cei trei sunt acuzați de omor, iar femeia ar fi plătit suma de o sută de mii de euro pentru a-și asasina tatăl. În fața anchetatorilor, aceasta a refuzat să ofere declarații, relatează digi24.ro.

Anchetatorii susțin, în continuare, că Laura Crișan a fost cea care a ordonat asasinarea tatălui său, având sprijinul altor trei bărbați. Dintre aceștia, doi au fost aduși miercuri, 23 octombrie, la București, unde au fost reținuți.

Al treilea a depus declarații la Arad și a rămas acolo, fiind cercetat în stare de libertate în prezent.Oamenii legii au obținut informații potrivit cărora explozibilul folosit în atentat ar fi fost adus în România din Serbia.

Omul de afaceri Ioan Crişan a murit, pe data de 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din orașul Arad

Urmăriți B1TV.ro și pe
`