Ciolacu, reacție la speculațiile privind sprijinul pentru Simion: „Dacă vreţi să discutăm despre toate tâmpeniile spuse în campanie, o să ne ia 10 ani să răspundem la ele” (VIDEO)

Ciolacu, reacție la speculațiile privind sprijinul pentru Simion: „Dacă vreţi să discutăm despre toate tâmpeniile spuse în campanie, o să ne ia 10 ani să răspundem la ele” (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidatul partidului la prezidențiale. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidatul partidului la prezidențiale, a răspuns ironic acuzațiilor venite dinspre PNL, conform cărora PSD ar avea un plan de a da AUR „mai mult de 10-20 de voturi” în fiecare secție de votare, astfel încât Ciolacu să ajungă în turul al doilea ar prezidențialelor cu George Simion, candidatul AUR.

Reacția lui Ciolacu la speculațiile privind sprijinirea lui Simion

Întrebat despre scenariul intrării în finala prezidențială cu George Simion, Marcel Ciolacu a răspuns: „Dacă vreţi să discutăm despre toate tâmpeniile spuse în campanie, o să ne ia 10 ani să răspundem la ele. Cum să-i cer eu lui Stane: ”fă tu nişte înmulţiri, ia cu 10 peste 2, înmulţit cu 3, să-mi iasă că ştiu eu cât o să aibă nu ştiu care”. Suntem oameni serioşi sau nu? Ştiţi ce ar spune Stan? ”Băi, ăsta au înnebunit! Ia să mă lase naiba în pace!””.

Ciolacu a insistat apoi că nu vrea o guvernare cu AUR, ci cu PNL: „Am spus de o sută de ori: nu o să fac niciodată guvern cu AUR! În schimb, o să fac cu PNL”.

Ciolacu: De unde să împart voturi?

Candidatul PSD la prezidențiale a mai afirmat că, fiind campanie electorală, e normal să apară astfel de „fumigene”.

„Dacă vreţi să vă răspund pentru ce au făcut alţii sau ce speculaţii sunt că ar face alţii… Că eu împart voturi… De unde să împart voturi? Eu am un vot, eu şi familia mea. (…)

Suntem în campanie electorală. Normal că se aruncă cu fumigene, cu artificii. Aşa-i în campanie”, a mai susținut Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`