Ovidiu Cîmpean (PNL): Cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde (VIDEO)

Ovidiu Cîmpean (PNL): Cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde (VIDEO)
Sursa foto> Facebook / @Ovidiu Cimpean

Ovidiu Cîmpean (PNL), secretarul de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a avut o intervenție în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV.

Ovidiu Cîmpean consideră că PSD încearcă să abată atenția de la subiectul real și astfel încearcă să-l împingă pe Simion în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Cîmpean subliniază că, din perspectiva sa, strategia PSD este de a asigura că Simion ajunge în turul 2, deoarece aceasta ar putea fi singura șansă pentru Ciolacu de a câștiga alegerile.

„O înțelegere subterană, așa cum PSD ne-a obișnuit, astfel încât românii să piardă și să câștige Ciolacu”

Ovidiu Cîmpean a fost întrebat și de ce PNL-ul încă mai stă la guvernare cu PSD-ul .

“În primul rând, pentru a asigura stabilitate. Cred că este foarte important să nu avem cazuri precum în Bulgaria, unde au fost 7 rânduri de alegeri și nu au reușit să aibă guvern.

(…) Cred că PSD-ul încearcă să abată atenția de la subiectul real, și anume, acela că încearcă să-l împingă pe Simion în turul 2. Este evident că a încercat acest lucru și prin decizia Curții Constituționale, când, prin judecătorii numiți de PSD, au eliminat-o pe Șoșoacă tocmai pentru a concentra electoratul pentru Simion, deci nu este o surpriză faptul că, în acest moment, încearcă prin toate mijloacele să-l împingă pe Simion în turul 2.

Deci, din punctul meu de vedere, cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde și singura strategie a PSD pentru a câștiga aceste alegeri este să facă tot posibilul să-l împingă pe Simion în turul 2. Vorbim despre o înțelegere subterană, așa cum PSD ne-a obișnuit, astfel încât, repet, românii să piardă și să câștige Ciolacu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`