Vicepremierul Costin Borc ar putea fi soluția salvatoare pentru PNL: Discipolul Seniorului Coposu, în grațiile lui Iohannis

Vicepremierul Costin Borc ar putea fi soluția salvatoare pentru PNL: Discipolul Seniorului Coposu, în grațiile lui Iohannis

Alegerile locale de duminica trecută au aruncat PNL în haos. Vasile Blaga și Alina Gorghiu sunt din ce în ce mai contestați în interiorul partidului. În scandal s-ar fi implicat și președintele Klaus Iohannis. Conform unor surse BN24, acesta pregătește schimbarea celor doi copreședinți liberali, soluția salvatoare a PNL urmând să fie vicepremierul Costin Borc.

Borc este discipolul Seniorului Corneliu Coposu, fiind fostul secretar personal al acestuia.

„Am avut șansa să-l cunosc de copil. El spunea un lucru pe care la rândul lui îl învățase de la Maniu și spunea: cu principiile nu se negociaza. Putem să negociem tactici, soluții, dar linia, principiile nu se negociază. Dacă rămânem pe acest criteriu și nu negociem principii, nu avem cum să mergem înapoi”, a declarat Borc într-un interviu pentru Digi24.

Costin Borc face parte din Guvernul României din 17 noiembrie 2015, odată cu venirea tehnocraților la putere. Acesta are însă o impresionantă carieră în mediul de business. Alucrat pentru:

CRH Romania și Lafarge. De asemenea, a predat economie la Universitatea Wisconsin – Madison.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`