Un turist avertizează cu privire la un nou pericol, după ce a descoperit un obiect terifiant pe patul din camera de hotel: „M-a zgâriat ca naiba” (FOTO)

Un turist avertizează cu privire la un nou pericol, după ce a descoperit un obiect terifiant pe patul din camera de hotel: M-a zgâriat ca naiba (FOTO)
Image by ming dai from Pixabay

Un turist care s-a cazat la un hotel a avut parte de o situație cu totul și cu totul neașteptată.

Ce a găsit un turist pe patul din hotel

Ajuns la hotelul unde avea rezervarea, bărbatul a intrat în cameră și, din greșeală, s-a înțepat într-un ac care se afla pe pat, potrivit New York Post.

Turistul a povestit alarmat pe Reddit ce i s-a întâmplat, unde a publicat și o fotografie cu obiectul respectiv, mai precis, un ac îndoit și a cerut oamenilor să îi spună de la ce o fi acest obiect.

„Ce este asta? Capătul metalic s-a lipit de cearceaful hotelului în care sunt cazat și m-a zgâriat ca naiba”, a scris turistul.

What is this? The metal end was sticking through the bed sheet of a hotel I’m staying in and scratched the crap out of me.
byu/poverturf inmildlyinfuriating

Internauții l-au sfătuit să meargă la medic

Bărbatul a spus că s-a așezat pe patul din hotel, iar acul, care se afla în așternuturi, l-ar fi „zgâriat” foarte rău. Internauții au scris că obiectul pare că ar fi un capac de unică folosință al unui stilou injector de insulină și au insistat ca bărbatul să meargă urgent la spital, să îl vadă un medic.

După cum se poate observa din poză, acul era îndoit, așa că nu este clar dacă obiectul i-a străpuns pielea, însă bărbatul a solicitat, totuși, sfatul medicului. „Sunt bine”, a scris mai târziu acesta.

„Socrii mei și sora mea sunt medici, așa că am vorbit cu ei în legătură cu asta”, a mai scris el.

Trebuie să știți că în momentul în care v-ați înțepat cu un ac folosit trebuie să curățați imediat zona cu apă și săpun și să contactați un medic sau un asistent medical de urgență pentru a completa o fișă de raport de expunere, potrivit AMA Journal of Ethics.

Sursa de expunere trebuie evaluată pentru HIV, HBV și HCV.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:30 - Adrian Oros (FD): Simion, doar un motiv de ceartă, acum, între Ciolacu și Ciucă. Fiecare încearcă să-l folosească, dar scopul final este să guverneze împreună (VIDEO)
19:27 - Premieră în România: B1 TV va difuza documentarul ”America Alege: Vicepreşedinţii” (The VP Choice: Vance vs. Walz), sâmbătă, ora 23:00 (VIDEO)
19:18 - Turiștii s-ar putea să fie nevoiți să plătească o taxă de intrare de 5 euro în Catedrala Notre-Dame din Paris, începând cu luna decembrie
19:04 - Un cămin din Iași a organizat un concurs pentru studenți. Ce premiu pot câștiga cei care își decorează cel mai frumos camera
18:57 - Simona Spătaru (USR) a explicat cum ar putea să se fraudeze voturile la alegeri: „Și eu întrebam ce este suveica asta. Uite, a explicat un PSD-ist foarte clar”
18:51 - De ce îngăduie Dumnezeu suferința copiilor? IPS Teodosie: „E şi din cauza părinţilor. Fac păcate grele fără să se gândească la copii”
18:37 - Uleiul din ficat de cod: Soluția care a avut beneficii surprinzător de clare pentru sănătate, chiar dacă e din alt secol
18:29 - Cabral, martorul fenomenului uluitor de la malul mării. Prezentatorul TV a filmat totul: “Nu-mi dau seama cum” (VIDEO)
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual