Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)

Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
Foto: Facebook / Lucian Romașcanu

Strategia PSD este să maximizeze votul posibil către Marcel Ciolacu la prezidențiale pentru a maximiza votul posibil pentru partid la parlamentare, a declarat senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al social-democraților, joi, la Știrile B1 TV prezentate de Lucian Romașcanu.

Lucian Romașcanu (PSD), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre declarațiile lui Gigi Becali cu privire la discuția purtată cu Viorel Hrebenciuc, purtătorul de cuvânt al PSD a explicat: „Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în Partidul Social Democrat. Domnul Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal și spune că în turul 2 PNL și dânsul îl vor vota pe domnul Simion”.

„Două concluzii, domnul Rareș Bogdan nu crede că domnul Ciucă va fi în turul 2, iar numărul 2, dacă votezi orice, în turul 2 ca liberal îl votezi pe Simion. Este declarație oficială menționată de domnul Becali a unui prim-vicepreședinte al PNL. În rest, speculații, sigur, putem face”, a adăugat Lucian Romașcanu.

Ce a spus despre strategia PSD

„Strategia Partidului Social Democrat este să ia din primul tur cu președintele Ciolacu cât mai multe voturi pentru a merge pe un val și a da un semnal pentru alegerile parlamentare pentru PSD. Nu avem în nicio intenție nimic din ceea ce s-a vehiculat în media în ultimele zile. Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru Partidul Social Democrat la parlamentare. Restul sunt speculații”, a continuat Lucian Romașcanu.

Întrebat despre declarațiile făcute joi de Gigi Becali, el a adăugat: „Este opțiunea dumnealui, eu ce să zic? Este opțiunea dumnealui, să voteze cu cine vrea. Noi suntem suficient de bine pregătiți încât să credem într-o victorie. Avem programul prezidențial, avem lansarea, marți, a programului de guvernare. Încercăm să comunicăm ce am făcut pentru români”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`