Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)

Mircea Abrudean:  PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă (VIDEO)
Foto: Mircea Abrudean / Facebook

Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului din partea PNL, a comentat într-o intervenție pentru B1 TV declarațiile făcute de Gigi Becali referitoare la discuțiile cu Rareș Bogdan despre al doilea tur al prezidențialelor.

Potrivit lui Gigi Becali, discuția cu Rareș Bogdan a vizat o susținere a celor din AUR pentru Nicolae Ciucă dacă intră în al doilea tur prezidențial sau o susținere a PNL pentru George Simion în cazul în care acesta va disputa finala turului 2 cu Marcel Ciolacu.

Mircea Abrudean a catalogat aceste negocieri drept “discuții ipotetice între două persoane private”, fără să implice poziția oficială a PNL:

“A fost vorba despre o discuție ipotetică între două persoane private care nu a angajat PNL. Din punctul de vedere al PNL nu a putut angaja în vreun fel poziția oficială a PNL. A fost vorba despre o discuție privată, la nivel ipotetic, fapt pe care l-a confirmat și domnul Becali. Discuția mai serioasă se referă la ceea ce confirma domnul Becali în sinceritatea care îl caracterizează referitor la posibila înțelegere între PSD și AUR pentru a duce candidatul AUR George Simion în turul doi, o discuție pe care a avut-o cu domnul Hrebenciuc, un lider marcant PSD”, a spus Mircea Abrudean.

Acesta a mai precizat că nu trebuie trecută cu vederea discuțiile dintre Gigi Becali și Hrebenciuc privind un posibil blat PSD-AUR:

“Cred că nu ar trebui să ne abatem de la această discuție, care a fost una foarte serioasă, confirmată de domnul Becali, o strategie pe care cred că PSD-ul și-o dorește. În mod evident își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă în turul doi pentru că în această situație, cu siguranță acesta ar câștiga alegerile. PNL este cât se poate de mobilizat în jurul candidatului său Nicolae Ciucă. Chemăm toate forțele de dreapta alături de noi și suntem convinși că vom ajunge în turul doi împreună cu PSD.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:28 - Diana Stoica, despre situația din sondaje: Dacă este reală, mă îngrijorează creșterea partidelor extremiste, care adunate pare că ar avea o treime din Parlament (VIDEO)
16:26 - Petre Roman a dezvăluit ce pensie are acum și cu cât i-a crescut după recalculare: “Păi eu am avut 50 de ani de muncă”
16:23 - Macron îl avertizează pe Netanyahu împotriva „semănării barbariei” la o conferință cu strângere de fonduri pentru Liban
16:23 - Gemene identice separate la naștere s-au cunoscut după 30 de ani. Și au descoperit să nu se suportă
16:11 - Regele Charles a consumat o băutură narcotică în Samoa. Ritual fastuos la sosirea cuplului regal în fosta colonie britanică (VIDEO)
16:01 - Șoferii din România ar putea scăpa de amenzi, dacă nu au permisul auto la ei. Proiectul de lege a fost depus în Senat
15:57 - Ovidiu Cîmpean (PNL): Cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde (VIDEO)
15:49 - O directoare de bancă din București ar fi furat aproximativ 300.000 de euro din conturile clienților. Ce metodă ar fi folosit
15:28 - Florian Bodog: Elena Lasconi are o problemă cu privire la faptul că nu mai reușește să convingă pe nimeni și atunci încearcă să se urce cu picioarele pe un subiect creat artificial și fără substrat de adevăr (VIDEO)
15:27 - Adi Nartea a făcut accident în timp ce se afla la filmările pentru un nou serial. Ce i s-a întâmplat