O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș

O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
Sursă foto: Freepik.com

Polițiștii din București au percheziționat șase case în Timiș pentru a prinde o bandă de hoți care au dat spargerea în București, de unde au furat ceasuri scumpe și un seif cu 200.000 de lei.

La ce sumă se ridică prejudiciul

Polițiștii au prins trei bărbați suspecți că au fost implicați în comiterea furtului din București. Procurorii au pus în aplicare șase mandate de percheziții și trei de aducere, în județul Timiș, conform Adevărul.

„În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 23 octombrie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere, în județul Timiș, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, au transmis autoritățile printr-un comunicat.

Hoții au furat, în septembrie, peste 20 de parfumuri, un seif în care se afla suma de 200.000 de lei și 200 de grame de aur, ceasuri scumpe, toate se ridică la prejudicial de 300.000 de lei, după ce au dat spargerea într-o casă din București.

Bărbații sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`