Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)

Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Adrian Tutuianu

Secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Țuțuianu, a respins într-o intervenție pentru B1 TV acuzațiile potrivit cărora PSD ar avea o înțelegere cu AUR privind direcționarea unui număr de voturi pentru ca în turul doi Marcel Ciolacu să îl aibă adversar pe George Simion:

“Declarațiile domnului Muraru sunt declarații ticăloase, pentru că mă bazez pe lipa oricărei probe în susținerea unei asemenea alegații. Domnul Muraru este membru al PNL care are în interiorul său și a fost într-un fel acaparat de cei din PDL. Probabil pe domnul Muraru l-a învățat domnul Băsescu cum se face o asemenea operațuiune. În anul în care domnișoara Băsescu, pe atunci a candidat la Parlamentul European, un asemenea mecanism a fost pus în aplicare de PDL. Ne întoarcem în timp pentru că dacă ne știm istoria știm ce și cine a făcut. La momentul respectiv oragnizațiile PSD din toată țara au primit tema să trimită un număr de voturi către Elena Băsescu și așa a ajuns europarlamentar în detrimentul PDL care a pierdut atunci un post de europarlamnetar”.

Adrian Țuțuianu a respins și acuzațiile venite dinspre tabăra lui Mircea Geoană, precizând că acesta nu a lămurit niciodată vizita efectuată la Moscova în 2009:

“Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, domnul Ciucă și domnul Geoană, de a performa electoral. Cu privire la domnul Geoană, orice discuție referitoare la Rusia nu face decât să readucă în atenție un episod pe care nu l-a explicat niciodată, vizita în 2009 la Moscova când intermediar a fost un fost ofițer din serviciile de securitate rusă”.

Potrivit lui ‚Țuțuianu, liberalii încearcă să creeze un eveniment care să genereze reacții anti-PSD:

“Aceste chestiuni arată că Nicolae Ciucă, ca și Mircea Geoană, sunt conștienți că au o competiție pentru intrarea în turul doi cu George Simion. Se încearcă crearea unui eveniment care să genereze reacții anti-PSD, dar eu cred că nu vor avea succes. Nu există un asemenea demers din partea PSD și electoratul din România s-a maturizat și nu mai reacționează instinctiv la acuze care nu sunt dovedite”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`