Timișoara: Medic estetician fals. A făcut intervenții fără autorizație

Timișoara: Medic estetician fals. A făcut intervenții fără autorizație
Sursa foto: Freepik

O femeie din Timișoara care se dădea drept medic estetician a efectuat operații de remodelare, întreținere coporală și alte intervenții de estetică fără să aibă autorizație.

Se dădea drept medic estetician

Procurorii au făcut percheziții la casa și cabinetul femeii. Anchetatorii au aflat că femeia exercita meseria de medic de estetică, făcea operații de remodelare, întreținere corporală și diverse intervenții estetice, fără să fie autorizată. De asemenea, nici spațiul în care își desfășurare activitatea infracțională nu era autorizat, conform observatornews.

„În fapt, într-un spațiu neautorizat și neadecvat, aceasta ar fi efectuat tratamente de rejuvenare cu fillere (acid hialuronic), toxină botulinică (botox), mezoterapie, topire de grăsime cu diferite substanțe speciale, pentru care legea prevede calitatea de medic cumulată cu o competență specială recunoscută, femeia neavând absolvită nicio facultate de medicină și nefiind activă în niciun colegiu al medicilor din România”, transmite Poliția Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au luat monster de instrumentar medical și substanțe specifice intervențiile estetice pentru a continua ancheta.

Femeia este cercetată pentru sâvărșirea infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`