Daniel Breaz (PNL): Se va preconiza o finală Ciolacu-Ciucă / Eu cred că este nevoie, după alegerile din decembrie, o coalizare a tuturor forțelor de dreapta (VIDEO)

Daniel Breaz (PNL): Se va preconiza o finală Ciolacu-Ciucă / Eu cred că este nevoie, după alegerile din decembrie, o coalizare a tuturor forțelor de dreapta (VIDEO)
Sursa foto: Breaz Daniel - Facebook

Daniel Breaz (PNL), fost ministru interimar al Educației și ministru al Culturii, a fost întrebat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, care e strategia PNL pentru a ajunge la o guvernare de dreapta după alegeri.

Breaz a precizat că strategia PNL pentru a ajunge la o guvernare de dreapta după alegeri se bazează pe formarea unei coaliții cu toate partidele de dreapta, care vor intra în Parlament. Conform declarațiilor lui Daniel Breaz, PNL își propune să obțină un procent de peste 50% în alegeri, ceea ce ar permite formarea unei majorități solide.

„Se va preconiza o finală Ciolacu-Ciucă”

De asemenea, el menționează că partidele de dreapta încep să crească în sondaje, ceea ce este un semn pozitiv pentru realizarea acestui obiectiv.

“Exact așa cum ați prezentat și sondajul de opinie, intenția este ca atunci când vor fi alegerile și după alegeri, să putem să avem un procent de peste 50 % cu toate partidele de dreapta, care vor intra în Parlament. Încet, încet văd că aceste partide cresc în sondaje. Iată, chiar dacă este perioada de precampanie, deja încep să dea roade.

Am văzut și domnul Ciucă este pe poziția a doua în sondajul de opinie și cam așa va fi. Se va preconiza o finală Ciolacu-Ciucă și eu sper ca partidele de dreapta să reușească să strângă o majoritate de peste 50 %, astfel încât să formăm o guvernare de dreapta.

Am văzut ce se întâmplă acum.  (…) Eu cred că este nevoie începând din 2025 sau după alegerile din decembrie, finalul lunii decembrie, o coalizare a tuturor forțelor de dreapta, dar vom vedea ce va fi după ce vom număra toate voturile și care vor fi procentele pe care le putem strânge împreună, partidele de dreapta care vor intra în Parlament”, a precizat Daniel Breaz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră