Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)

Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
Sursa foto: Rasaliu Marian / Facebook

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a dezmințit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, ce au spus cei din PNL, că PSD-ul ar avea o înțelegere cu AUR.

„Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul domnului Simion”

Marian Rasaliu a spus că este exclusă orice relație preelectorală cu AUR. Deputatul a afirmat clar că nu există nicio formă de colaborare sau înțelegere cu partidul lui George Simion și că PSD se concentrează pe câștigarea alegerilor parlamentare și pe obținerea unui număr cât mai mare de mandate.

“Vă răspund cu subiect și predicat, exclus ca Partidul Social Democrat să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul domnului Simion. Niciun fel de relație! Noi avem o campanie electorală. Noi ne dorim să câștigăm atât alegerile parlamentare, să avem un număr cât mai mare de mandate și aici vorbesc despre Partidul Social Democrat și, mai mult decât atât, îl dorim pe Marcel Ciolacu, care iubește România și îi iubește pe români mai mult decât Raluca Turcan sau orice alt PNL-ist, să ajungă președintele României”.

„Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2”

De asemenea, Marian Rasaliu a comentat și rezultatele sondajului Avangarde, conform cărora Marcel Ciolacu și Nicoale Ciucă s-ar clasa pe primele două locuri, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidențiale.

Rasaliu a precizat că așa cum arată sondajele, are convingerea că Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2.

“Președintele Marcel Ciolacu este undeva la 30 % din ceea ce știm noi și am convingerea că, arătând așa sondajele, din toate sondajele, deci se învârt cam la 2-3 procente, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)
18:59 - Claudia Ghițulescu face dezvăluiri despre cearta cu Elena Merișoreanu. „A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească”