Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihai Gainușă și Anca Țurcașiu, la Asia Express. Oana Paraschiv nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Aici a greșit-o”

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihai Gainușă și Anca Țurcașiu, la Asia Express. Oana Paraschiv nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Aici a greșit-o”
Sursa foto: captura Antena Stars

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au format una dintre cele nouă echipe din acest sezon Asia Express.

De curând, cei doi au fost prezenți în podcastul moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unde au povestit ce au făcut la filmări și cum li s-a părut competiția.

„Ai așteptat să ajungi într-o competiție să faci ceva, ca să-ți arăți admirația”

Printre altele, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au dezbătut la podcastul Podcastito Express și subiectul privind afinitatea lui Găinușă pentru Anca Țurcașiu, slăbiciune pe care au remarcat-o atât telespectatorii, cât și partenera de joc. Ajungând la acest subiect, Oana Paraschiv a răbufnit și nu s-a mai abținut, a spus totul, potrivit Cancan.

Jurnalista l-a dat de gol pe Mihai Găinușă și chiar i-a reproșat acestuia că a avut la dispoziție 25 de ani să facă ceva, să-și exprime sentimentele (n.r timp în care a fost persoană publică), nu să ajungă în situația să-și saboteze propria echipă, ca să pară drăguț în ochii Ancuței, așa cum o alinta Mihai Găinușă în timpul probelor.

”Bărbații așa fac. Când rămân setați pe ceva… Băi, ai avut 25 de ani la dispoziție să faci ceva. Ai așteptat să ajungi într-o competiție să faci ceva, ca să-ți arăți admirația. Bun, foarte frumos, n-am nimic cu Anca, este o femeie extraordinară. Dar nu poți să ne sabotezi pe noi ca să pari drăguț în ochii Ancuței poate, poate vede ceva mișto la tine. Că dacă vedea ceva, vedea până acum. Ai fost la televizor, te-ai expus”, a spus Oana Paraschiv.

“Dacă era să fie așa cum spui tu… îi dădeam un pui cadou”, a răspuns râzând Mihai Găinușă.

“Dar mă iei cu din astea ”Da, Ancuța. Da, dar Ancuta? Ancuța în sus, Ancuța în jos”. Băi, gata! Eu nu înțeleg de ce nu a vrut să meargă cu Ancuța. Aici a greșit-o”, a mai continuat Oana Paraschiv.

Amintim că într-una dintre edițiile sezonului 7 Asia Express, Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu au ajuns să facă echipă, după ce s-a făcut schimb de parteneri.

Mihai Găinușă, dezamăgit că nu a dormit cu Anca Țurcașiu

Găinușă a fost dezamăgit când a aflat că nu va dormi cu Anca. Cei doi au găsit niște localnici care s-au oferit să-i primească, dar Mihai Găinușă a fost foarte surprins să afle că va trebui să doarmă separat.

Mihai Găinușă a întrebat-o pe Anca Țurcațiu: „Dormim amândoi aici?”. Ea i-a răspuns: „Nu. Tu dormi aici și eu acolo, sau eu aici și tu acolo, habar nu am, unde vrei”.

„Da, din păcate era o casă cu două dormitoare exact în porțiunea asta de emisiune. Nu pot să am atâta ghinion! Cum e să ai cazare cu Anca Țurcașiu și să ai două dormitoare, frate?!”, a spus dezamăgit Mihai Găinușă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului