Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)

Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
Foto: Facebook @ Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu a susținut un discurs la ceremonia de învestire pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6, marți, și le-a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată, dar și consilierilor locali pentru modul în care au colaborat în primul mandat.

Ciprian Ciucu le-a mulțumit cetățenilor

„Aș vrea ca să mulțumesc foarte mult cetățenilor Sectorului 6 pentru faptul că mi-au acordat încredere pentru un nou mandat. De obicei, atunci când vorbim de orașe, nu neapărat de guverne, cu adevărat schimbarea poate să apară într-o comunitate dacă ai continuitate. Continuitatea este foarte importantă și s-a văzut că acolo unde au existat primari mai multe mandate, au avut continuitate, lucrurile s-au schimbat”, a declarat primarul Sectorului 6.

„De aceea, vreau să vă prezint, așa cum am spus, «greaua moștenire», evident, este un eufemism, și să vorbesc puțin și despre viitor, ce s-a întâmplat în acești patru ani și ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani. Înainte aș vrea să le mulțumesc consilierilor locali din mandatul 2020-2024, pentru că fără ei toate aceste schimbări, toate aceste proiecte pe care le-am făcut împreună n-ar fi fost posibile, și le mulțumesc pentru modul efectiv profesionist, civilizat în care s-au desfășurat ședințele Consiliului Local și care ne-au adus aici unde suntem astăzi”, a continuat edilul.

Ce a spus primarul Sectorului 6 despre recuperarea de spații verzi

„Noi, în Sectorul 6, neavând Centru Vechi, neavând clădiri de patrimoniu, am avut această politică activă de a recupera spații verzi și am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității. Asta înseamnă că avem parcuri noi, primul parc mare după Revoluție este în Sectorul 6, este Parcul Liniei, avem gata cele două faze și urmează încă o fază, care va dubla practic suprafața acestui parc nou, care se bucură de foarte mare succes. Deci vom avea un parc liniar de 4 kilometri”, a mai declarat primarul Ciprian Ciucu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`