O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit 13 mașini parcate pe o stradă din București

O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit 13 mașini parcate pe o stradă din București
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Carambol, luni seară, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. O șoferiță de 39 de ani a reușit să lovească nu mai puțin de 13 mașini parcate. În impact, trei dintre vehicule au fost distruse aproape complet.

Trei mașini au fost distruse complet

Celelalte s-au ciocnit între ele ca niște popice. Polițiștii spun că femeii i s-ar fi făcut rău la volan. Aceasta a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar testele au arătat că nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Impactul violent a avut loc puțin după ora 20, pe bulevardul Mihai Bravu din Capitală. Potrivit martorilor, femeia tocmai plecase de acasă.
Din primele informații se pare că șoferița a lovit o mașină de pe o străduță și nu s-a oprit până nu a lovit alte 12 mașini. Autoturismele au fost atât de avariate încât bucăți din ele au rămas împrăștiate pe șosea.

Martorii povestesc că au auzit un zgomot puternic, iar mulți dintre ei au ieșit din case să vadă ce s-a întâmplat.
Proprietarii celor 13 vehicule speră că mașinile lor vor putea fi reparate. Aceștia au asigurări, iar polițiștii i-au indrumat la Biroul de Accidente Ușoare la Brigăzii Rutiere, anunță Știrile ProTV.

Potrivit polițiștilor, femeii i s-ar fi făcut rău înainte de impact. După accident, șoferița a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot