Un bărbat în vârstă de 94 de ani a fost găsit într-o fâneață, la două zile de la dispariția sa

Un bărbat în vârstă de 94 de ani a fost găsit într-o fâneață, la două zile de la dispariția sa
Sursa foto simbol: Pixabay

Un bătrân din Vrancea, în vârstă de 94 de ani, a dispărut de la locuința sa, în urmă cu două zile. Au fost desfășurate ample acțiuni de căutare, în urma cărora, bărbatul a fost găsit sănătos, într-o fâneață.

Luni seară, după aproape două zile de căutări, atât noaptea, cât și ziua, bătrânul a fost găsit la aproximativ 3 kilometri de casă, într-o fâneață din extravilanul satului Bârsești. La misiunea de căutare au luat parte numeroase persoane, printre care polițiști, pompieri, jandarmi, rude și voluntari, potrivit Observator News.

„Începând de ieri, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, alături de jandarmi, pompieri și voluntari SVSU au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, atât în extravilanul satului Bârsești, cât și în localitățile limitrofe. În toată această perioadă, echipele de căutare nu au renunțat nicio clipă, având în vedere temperaturile scăzute și vârsta înaintată a bătrânului”, a transmis IPJ Vrancea.

Bărbatul a ajuns acasă

Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni infracțiuni și se află într-o stare stabilă de sănătate. Potrivit polițiștilor, a fost dus acasă, înapoi la familie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`