Lavinia Pîrva a postat un mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică de ziua lui de naștere: „Vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine”

Lavinia Pîrva a postat un mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică de ziua lui de naștere: „Vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine”
Sursa foto: Instagram/ laviniapirvaofficial

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Recent, soția artistului i-a făcut o urare cu ocazia zilei sale de naștere.

Cei doi au o relație de peste 10 ani

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar destinele li s-au unit în 2017, în Bulgaria. După ceva timp, cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Alexandru, potrivit click.ro. 

Ce mesaj i-a scris Lavinia Pîrva soțului ei

Ștefan Bănică Jr. și-a sărbătorit recent cea de-a 57-a aniversare, iar soția sa i-a făcut o frumoasă declarație pe rețelele sociale. „La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, a transmis Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică s-a remarcat atât prin cariera sa, cât și prin faptul că a încercat să își țină viața privată de ochii curioșilor. „Intimitatea mea vine tocmai din sânul familiei. Dacă și lucrul ăsta devine public, eu de unde mă mai încarc? Ăsta e și motivul pentru care pentru unii par secretos, pentru alții cu nasul pe sus că nu vorbesc. Nu mă mai deranjează. M-a deranjat la început pentru că simțeam că e un lucru neadevărat. Și poate că modul meu de a încerca să mă apăr părea distant. Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face, n-aș schimba nimic din lucrul ăsta”, a declarat Ștefan Bănică în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu.

Artistul le-a vorbit copiilor săi și despre avantajele și dezavantajele celebrității. Mai concret, Ștefan Bănică empatizează cu situația prin care trec copiii săi.

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying. Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”, a mai spus cântărețul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Ministrul Mediului: Am fost extrem de dezamăgit să văd numărul mare de depozite ilegale de deșeuri. Trebuie să schimbăm cadrul în care acționăm, că dacă credeți că se mai sperie cineva de plângeri penale, de amenzi… (VIDEO)
21:59 - Vești proaste pentru călători. Vor fi taxați cu cel puțin 100 de euro pentru fiecare zbor
21:35 - Cu cât vinde chef Nicolai Tand o porție de mămăligă. Beneficiile aduse organismului de acest preparat tradițional românesc
21:27 - Cum arată fiica lui Mihai Găinușă. Eva a împlinit 19 ani
21:02 - Povestea unei românce care a rămas fără cazare și fără bani. Aceasta l-a acuzat pe proprietar că i-a furnizat informații false
21:00 - Ce pedeapsă riscă proprietarul câinelui care a mușcat un copil de față, în București
20:59 - Ciucă: Forțele care au legătură cu Rusia trebuie împiedicate să capete influență în România / Maiei Sandu și autorităților din R. Moldova le spun un lucru: rezistați, România e alături de voi! (VIDEO)
20:29 - Fechet (PNL): Guvernarea cu USR și UDMR a fost una în care am ținut-o din conflict în conflict și s-a terminat foarte prost. Ultimii 3 ani de guvernare, în schimb, au fost mai stabili și asta s-a văzut (VIDEO)
20:26 - Italia, sub ape. Un om a murit și mulți alții sunt dați dispăruți după viituri (VIDEO)
20:15 - Asistentă de la Spitalul Municipal Mangalia, cercetată penal pentru delapidare: Și-a însuşit medicamente pe care apoi le-a vândut