Accident grav pe un drum din Timiș. Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de patru ani

Accident grav pe un drum din Timiș. Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de patru ani
Sursa foto: Freepik

Un accident rutier grav s-a produs duminică seară pe un drum din Timiș. Trei persoane, printre care și un copil de patru ani, au rămas încarcerate.

Cum s-a produs accidentul

Un șofer care circula dinspre localitatea Pișchia și se îndrepta spre localitatea Giarmata, a pierdut control vehicului, a ieșit din decor și ulterior s-a răsturnat. În autovehicul se aflau trei persoane, respectiv șoferul, pasagera acestuia și un copil de patru ani, conform observatornews.ro.

La fața locului au ajuns salvatorii care au încercat să extragă cele trei victime, care prezentau răni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal

„Astăzi, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 de un participant la trafic despre faptul că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile la intrare în localitatea Giarmata. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat conducea un autoturism pe drumul DJ 691 dinspre localitatea Pișchia către localitatea Giarmata, iar la intrare în localitatea Giarmata autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, au rezultat 3 victime respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, un minor în vârstă de 4 ani și conducătorul auto”, a transmis ieri IPJ Timiș.

Autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`