Cum va fi vremea luni, 21 octombrie. Temperaturile vor crește treptat în anumite regiuni

Cum va fi vremea luni, 21 octombrie. Temperaturile vor crește treptat în anumite regiuni
Image by Joe from Pixabay

Deși la primele ore ale dimineții a fost ceață în unele zone, temperaturile vor crește până la prânz în anumite regiuni. Minimele pleacă de la 14 grade pe litoral și vor ajunge până la 20 de grade în vestul țării.

Cum vor fi temperaturile pe zone

În Dobrogea și Bărăgan deși a fost o dimineață cu ceață, temperaturile vor crește treptat, iar la jumătatea zilei se vor înregistra 15 grade, conform Știrile ProTv. 

În Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. Deși în mai multe zone este ceață, cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi însorită, după ce se risipește ceața de dimineață. Temperaturile vor fi cu 5-6 grade mai mari decât cele înregistrate duminică.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș temperaturile sunt în creștere.Astăzi se înregistrează 17 grade la prânz.

În anumite regiuni vestice, temperaturile vor ajunge astăzi la 20 de grade, mai ridicate decât în alte regiuni. Atmosfera va fi însorită și vântul va adia plăcut.

În Transilvania, dimineața va fi foarte frig mai ales în depresiuni, iar în unele zone va fi ceață. La prânz, cerul va fi însorit, iar temperaturile vor ajunge la 17 grade.

În Oltenia va fi astăzi soare, tendința de încălzire fiind și în această zonă. Temperaturile vor ajunge la prânz spre 17 grade.

În sudul țării, vremea va fi frumoasă și se vor înregistra 16 grade la amiază.

Cum va fi vremea la București și la munte

Astăzi, în București va fi o zi cu soare, iar temperaturile vor crește treptat. Maxima va ajunge pe la 17 grade, însă pe timpul nopții se vor înregistra 4 grade în centrul orașului, iar în periferie 0 grade.

La munte va fi o zi însorită însă pe văi și în depresiuni, însă dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Temperaturile din stațiuni vor fi în creștere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`