Donald Trump a servit cartofi prăjiți electorali acuzând-o între timp pe Kamala Harris că minte când spune că ar fi lucrat la un fast-food (VIDEO)

Donald Trump a servit cartofi prăjiți electorali acuzând-o între timp pe Kamala Harris că minte când spune că ar fi lucrat la un fast-food (VIDEO)
Fostul președinte american Donald Trump, candidat al republicanilor pentru un nou mandat. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Carol Guzy

Trump a fost în spatele tejghelei de la un McDonald’s într-un eveniment de campanie destul de calm – dar fostul președinte n-a încetat să o a acuze pe Kamala Harris că a mințit când a spus că a lucrat într-o sucursală din California a unui restaurant fast-food în timpul anilor de facultate, o experiență pe care candidata democrată a descris-o ca fiind informativă.

Fără să furnizeze nicio dovadă, Trump susține că Harris își inventează trecutul

În timp ce servea cartofi prăjiți jurnaliştilor din Pennsylvania, Trump s-a referit la adversara sa drept „Kamala mincinoasa” și a spus că cele 15 minute pe care le-a petrecut el cât a prăjit cartofii înseamnă că a lucrat la McDonald’s mai mult decât a lucrat ea vreodată, anunță BBC.

În replică, cei care se ocupă de Campania Harris spun că Trump este „disperat” și „tot ce știe să facă este să mintă” – dar fostul președinte pare să creadă că se poate folosi de povestea cu fast-food-ul pentru a pune la îndoială încrederea în vicepreședintă.

Trump, un cunoscut fan al fast-food-urilor şi un germofob notoriu, şi-a exprimat uimirea că nu a trebuit să atingă cartofii cu mâinile.
„Este nevoie de o mare expertiză, de fapt, pentru a-i prăji bine şi rapid”, a spus Trump zâmbind, punându-şi deoparte sacoul şi purtând un şorţ peste cămaşă şi cravată.


După ce a servit mâncare la pachet oamenilor care se aflau la coadă la drive-thru, Trump s-a aplecat pe fereastră, purtând încă şorţul, pentru a răspunde întrebărilor din partea presei care se afla afară.

Când un reporter a întrebat ce mesaj are pentru Harris cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a acesteia, duminică, Trump a spus: „La mulţi ani, Kamala”, adăugând: „Cred că îi voi lua nişte flori”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`