Familia lui Radu Mazăre s-a mărit. Fostul primar a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția sa a adus pe lume un băiețel

Familia lui Radu Mazăre s-a mărit. Fostul primar a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția sa a adus pe lume un băiețel
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară, în mare secret. Roxana Mihalache, actuala sa soție a fostului primar, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, ieri dimineață, într-un spital privat din Constanța.

Radu Mazăre a fost eliberat din penitenciarul Jilava în primăvara acestui an, pe data de 27 mai. Atunci, Roxana Mihalache, care îl aștepta, a făcut anunțul că este însărcinată.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit aceasta, potrivit Cancan.

La ce nume s-a gândit Radu Mazăre pentru fiul său  

La momentul acela, bucuros pentru vestea pe care o primise, dar și pentru eliberarea din penitenciar, Radu Mazăre a dezvăluit și numele pe care îl va purta copilul lor. Nu se știe dacă, până la urmă, părinții băiețelului au decis să păstreze numele.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a dezvăluit Radu Mazăre, după ce a ieșit din închisoare.

Roxana Mihalache și Radu Mazăre, nuntă atipică, în închisoare

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2019, în Penitenciarul Rahova. Evenimentul a avut loc în „Sectorul vizite” al închisorii și au fost prezenți un număr restrâns de persoane. Printre acestea se numără mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului primar al Constanței, Alexandru și Mihai.

La acea vreme, Roxana declara că își dorește foarte mult să devină mamă, însă nu știa dacă și soțul ei își mai dorește un copil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`