Marius Humelnicu (PSD), despre referendumul propus de Nicușor Dan: Din punctul meu de vedere, cred că nu ar trebui să schimbăm regulile în timpul jocului (VIDEO)

Marius Humelnicu (PSD), despre referendumul propus de Nicușor Dan: Din punctul meu de vedere, cred că nu ar trebui să schimbăm regulile în timpul jocului (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marius Humelnicu

Senatorul PSD, Marius Humelnicu, a vorbit în cadrul unei intervenții în emisiunea Bună, România!, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre organizarea referendumului propus de Nicușor Dan.

„Trebuie să vezi, într-adevăr, de ce vrei mai mulți bani sau cum să administrezi banii bucureștenilor”

Humelnicu este de părere că nu ar trebui să schimbăm regulile în timpul jocului.

“Din punctul meu de vedere, fiecare primar vrea să aibă mai mulți bani, pe ce să cheltuie. Când ne uităm, ca oameni tehnici, ingineri fiind și fiind fost City Manager al Municipiului Galați, mă uit pe execuția bugetară a Primăriei Generale a Capitalei și acolo când văd în execuția bugetară 15 % din fonduri europene atrase, mă gândesc de ce vrei mai mulți bani. Dacă erai la Galați, dacă erai la Dolj, dacă erai la Craiova, Oradea, Cluj, poți să ceri mai mulți bani pentru că ai o execuție, pentru că într-adevăr s-a dezvoltat.

Ceea ce vă spun tehnic, trecând de problema asta politică, noi suntem într-o campanie electorală, din păcate, în următoarea perioadă. Trebuie să vezi, într-adevăr, de ce vrei mai mulți bani sau cum să administrezi banii bucureștenilor.

Din punctul meu de vedere, v-am zis, cred că nu ar trebui să schimbăm regulile jocului în timpul jocului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`