Altă amânare în cazul accidentului din 2 Mai. Avocații lui Vlad Pascu susțin că un tânăr este infirm din cauza medicilor

Altă amânare în cazul accidentului din 2 Mai. Avocații lui Vlad Pascu susțin că un tânăr este infirm din cauza medicilor
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Procesul accidentului din 2 Mai este din nou amânat după ce avocații lui Vlad Pascu susțin că infirmitatea unui supraviețuitor a fost cauzată de medici, nu de accident. Cazul a fost amânat din cauză că o expertiză medico-legală, cerută încă din iunie, nu a fost gata.

Obiecțiile avocaților lui Pascu

Dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru producerea accidentului din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a fost amânat de către Judecătoria Mangalia. Motivul ar fi bazat pe faptul că doar o expertiză a fost finalizată și ar trebui văzută și cealaltă. În plus, avocații lui Vlad Pascu susțin că un tânăr este infirm din cauza interenției unui medic rezident, nu din cauza accidentului, conform observatornews.

„Amânarea era cumva previzibilă. În legătură cu ceea ce suntem extraordinar de şocaţi este faptul că, după ce am aşteptat vreme de două, trei luni de zile de la momentul la care s-a dispus expertizarea, INML vine, cel puţin cu privire la Ionescu Cristina, şi dă un răspuns absolut fantasmagoric, respectiv, leziunile traumatice au determinat infirmitatea. Păi cred că lucrul ăsta l-aţi observat cu toţii că au determinat infirmitatea doar că lucrurile devin şi mai şocante în momentul în care citeşti obiecţiunile depuse de către Vlad Pascu.

Pentru că se sugerează în aceste obiecţiuni, şi pe care bineînţeles că trebuie să le combatem şi să depunem şi noi altele, la rândul nostru, că infirmitatea ei ar fi fost determinată de către intervenţia unui medic rezident din Spitalul Mangalia, atunci când a fost dusă şi practic s-a efectuat prima intervenţie chirurgicală. O ipoteză absolut halucinantă, repet, pe care în momentul de faţă apărarea lui Vlad Pascu, bineînţeles prin medicul legist, a ridicat-o în faţa instanţei de judecată”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul unei familii a victimelor din accident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`