Diagnosticul primit de Oana Roman, după ce a fost la spital. Ce simptome avea și ce i-au spus medicii: „Concluzia doctorilor este că am …”

Diagnosticul primit de Oana Roman, după ce a fost la spital. Ce simptome avea și ce i-au spus medicii: Concluzia doctorilor este că am ...
Oana Roman. Sursa foto: Captură Video - Fain & Simplu cu Mihai Morar / YouTube

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Fiica fostului premier al României a mărturisit că a fost nevoită să ajungă urgent la medic pentru a descoperi ce anume îi cauzează starea de disconfort pe care o are.

Ce simptome avea Oana Roman

Oana a spus că de mai mult timp a simțit o stare de oboseală accentuată, stări de nervozitate și agitație și din această cauză a decis să meargă la un control medical pentru a vedea ce ce se întâmplă.

Vedeta TV a precizat că în urma consultului a primit un tratament ușor, menit să o ajute să se recupereze, potrivit Cancan.

Se pare că toate acele stări pe care le avea erau din cauza stilului de viață agitat, stresului acumulat și nervozității pe care le-a experimentat în ultimele luni.

Toate acestea adunate au contribuit semnificativ la apariția problemelor biliare. Din fericire, diagnosticul primit nu este unul grav, însă medicii i-au recomandat Oanei să înceapă un tratament pentru a ajuta să își revină și pentru a preveni eventuale complicații.

Oana Roman a recunoscut că neglijarea semnalelor corpului și lipsa de odihnă adecvată au jucat un rol important în declanșarea afecțiunilor sale actuale.

Ce au sfătuit-o medicii pe Oana Roman

Medicii au mai sfătuit-o să aibă grijă în ceea ce privește alimentația și stilul de viață și, totodată, au încurajat-o să facă unele schimbări pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Reducerea stresului și gestionarea mai bună a timpului sunt cele care împiedică agravarea situației.

„Concluzia doctorilor este că am colecistul mărit și ceva sedimente pentru că obosesc, de la oboseală, de la nervi, de la stres, de la agitație. Trebuie să iau un mic tratament, nu e nimica grav, dar trebuie să am grijă.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`