Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)

Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit vineri cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și a anunțat că au „convenit pe subiectele legate de susținerea proiectelor comune, inclusiv pe susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale, și de asemenea pe aspectele legate de susținerea de către Partidul Național Liberal a referendumului propus” de edil.

Nicolae Ciucă, declarații după întâlnirea cu Nicușor Dan

„Am avut o întâlnire foarte bună în această dimineață împreună cu domnul primar Nicușor Dan și cu domnul primar Ciprian Ciucu. Este o discuție pe care, de altfel, am anunțat-o încă de miercuri. Am convenit pe subiectele legate de susținerea proiectelor comune, inclusiv pe susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale, și de asemenea pe aspectele legate de susținerea de către Partidul Național Liberal a referendumului propus de către primarul general al Capitalei și, desigur, am discutat cele 20 de solicitări pe care domnul primar le-a înaintat cu ceva timp în urmă. În această dimineață le-am clarificat și am și semnat această listă cu solicitări, o listă pe care i-o înmânez domnului primar”, a declarat liderul PNL.

„Sunt două observații pe care le-am înscris în listă. Este vorba de respectarea și stabilirea unor criterii obiective atunci când vine vorba de repartizarea bugetului, aspect care se va analiza în detaliu între primarul general și primarii de sectoare, și, desigur, o solicitare care este absolut necesară nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al creșterii capacității administrative la nivelul Primăriei Generale a Capitalei, ținând cont de faptul că toți cei cu care am discutat se plâng de timpul foarte mare pentru obținerea avizelor. Acestea au fost cele două (…) completări pe care le-am înscris în această listă”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:20 - Dani Mocanu nu are voie să iasă din țară. Magistrații i-au respins cererea de a merge să cânte la un concert la Chișinău
16:17 - Atenție la noua tentativă de fraudă online! E-mailuri false au fost transmise în numele ANAF, cu privire la presupuse datorii
15:59 - Diana Stoica (USR), despre întrebarea pe care PSD vrea să o propună la referendumul lui Nicușor Dan: E absurd. Nu e nevoie de un referendum, ca să știi că ai o mare problemă cu drogurile în România (VIDEO)
15:54 - Elon Musk, în conflict deschis cu vicepreședinta Comisiei Europene. Cum a descris-o pe Vera Jourova, care îl numise „promotorul răului”
15:52 - Bernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual. Ovidiu Ionescu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Eliza Samara mai participa la campionat
15:42 - Din disperare că nu mai găsesc soldați, brigăzile armatei ucrainene realizează reclame care transmit că înrolarea este „sexy”: „Vino alături de noi și femeile te vor iubi”
15:32 - Daniel Fenechiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: PSD a declarat că îl susține, dar trebuie să și demonstreze. PNL crede că este binevenit (VIDEO)
15:22 - De ce a refuzat, de fapt, Oana Roman să participe la Asia Express: “Le-am spus foarte clar”
15:17 - Inundațiile majore din sud-estul Franței provoacă pagube semnificative și întreruperi de curent
15:09 - Regele Charles, în vizită în Australia, prima călătorie de lungă durată după ce a fost diagnosticat cu cancer. În urmă cu opt luni părea de neconceput