Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris

Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Alexia și Aris Eram au fost invitați la emisiunea online a lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea și și-au dat cu părerea despre concurenții de la Asia Express din acest sezon. Frații au participa la America Express, sezonul trecut, și chiar dacă nu au câștigat, au reușit să câștige simpatia telespectatorilor.

Alexia și Aris Eram au fost una dintre echipele favorite ale telespectatorilor din sezonul trecut de la America Express și au fost foarte apreciați în mediul online. Ei au fost invitați la Podcastito Express, emisiunea online a lui Bordea și Cortea, conform Cancan.

Joc interesant la care au participat frații Eram

Frații și-au dat cu părerea despre echipele de la Asia Express și au jucat un joc amuzant. Alexia trebuia să aleagă „Smash or Pass”, i s-au prezentat mai mulți bărbați celebri care au participat la Asia Express și a trebuit să zică „Smash” (dacă ar vrea o aventură cu el) sau „Pass” (dacă nu). Influencerița a avut multe „Pass-uri”, dacă când a urmat imaginea cu Victor Slav, ea a zic cu o mare convingere „Smash”.
„Smash, clar”, a spus Alexia Eram când a văzut poza lui Slav.

Aris nu a fost deloc surprise de răspunsul surorii sale.

„Și eu, dacă aș fi fată, aș fi zis Smash”, a spus Aris.

Asta înseamnă că Alexia Eram are o părere bună despre omul de televiziune și concurent la Asia Express din acesto sezon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Atenție la noua tentativă de fraudă online! E-mailuri false au fost transmise în numele ANAF, cu privire la presupuse datorii
15:59 - Diana Stoica (USR), despre întrebarea pe care PSD vrea să o propună la referendumul lui Nicușor Dan: E absurd. Nu e nevoie de un referendum, ca să știi că ai o mare problemă cu drogurile în România (VIDEO)
15:54 - Elon Musk, în conflict deschis cu vicepreședinta Comisiei Europene. Cum a descris-o pe Vera Jourova, care îl numise „promotorul răului”
15:52 - Bernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual. Ovidiu Ionescu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Eliza Samara mai participa la campionat
15:42 - Din disperare că nu mai găsesc soldați, brigăzile armatei ucrainene realizează reclame care transmit că înrolarea este „sexy”: „Vino alături de noi și femeile te vor iubi”
15:32 - Daniel Fenechiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: PSD a declarat că îl susține, dar trebuie să și demonstreze. PNL crede că este binevenit (VIDEO)
15:17 - Inundațiile majore din sud-estul Franței provoacă pagube semnificative și întreruperi de curent
15:09 - Regele Charles, în vizită în Australia, prima călătorie de lungă durată după ce a fost diagnosticat cu cancer. În urmă cu opt luni părea de neconceput
15:03 - Cum a prezis The Terminator, filmul lui James Cameron, fricile cu privire la AI, acum 40 de ani
14:59 - Prima reacție a NATO, după ce o țintă aeriană de mici dimensiuni ar fi intrat în spațiul aerian al României. Mark Rutte a lăudat autoritățile române pentru reacția avută