Dorian Popa, surprins în compania noii sale iubite. Declarațiile artistului despre actuala sa relație: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”

Dorian Popa, surprins în compania noii sale iubite. Declarațiile artistului despre actuala sa relație: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”
Sursa foto: Instagram - @eusuntdorian

La un an de la despărțirea de Babs, Dorian Popa a fost surprins în compania altei femei, într-un restaurant de tip fast-food. Vestea s-a viralizat rapid în mediul online, cu atât mai mult cu cât, cuplul pe care îl formau Dorian și Babs era tare îndrăgit de public.

Artistul s-a declarat surprins la vederea imaginilor, însă nu a negat că între cei doi este ceva mai mult decât o simplă prietenie.

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a spus Dorian Popa, potrivit Cancan.

Dorian Popa a anunțat sfârșitul colaborării cu celebrul fast-food

În urmă cu o lună, Dorian Popa anunţa pe reţelele de socializare că a încheiat colaborarea cu shaormeria pe care o promova, chiar dacă a fost un proiect pe care l-a îndrăgit atât publicul, cât și cântărețul.

„Vestea tristă este că din păcate, începând cu data de 1 septembrie colaborarea mea de foarte mare suflet se încheie, pe cale amiabilă şi din motive de business, am discutat cu băieţii, colaborarea a fost senzaţională, dar tot ce este frumos are şi un început şi un sfârşit la fel ca viaţa”, a declarat Dorian Popa.

Cum de cele mai multe ori, un sfârșit este urmat îndeaproape de un nou început, așa s-a întâmplat și în cazul lui Dorian, care tocmai și-a lansat propriul brand de pizza congelată. Brandul îi poartă semnătura, iar Dorian este încrezător că va ajunge curând să fie printre preferințele consumatorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`