Florin Roman: Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR

Florin Roman: Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR
Sursa foto: Facebook / Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, că este „atât de îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR”.

Florin Roman, despre „refuzul lui Nicolae Ciucă și al PNL de a mai comunica politic” cu Marcel Ciolacu și PSD

Liberalul l-a acuzat pe liderul social-democrat că „se visează președinte cu ajutorul lui Simion”.

„Marcel Ciolacu e atât de îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR. Acum nu știe cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă și al PNL de a mai comunica politic cu el și cu PSD”, a declarat Florin Roman, joi, într-o postare pe Facebook.

„Președintele Nicolae Ciucă a întrerupt orice dialog politic cu Marcel Ciolacu după ce acesta a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, scenariu în care Marcel Ciolacu se visează președinte cu ajutorul lui Simion, iar PSD și AUR visează o majoritate împreună în Parlament”, a continuat deputatul PNL.

Florin Roman îl acuză pe Marcel Ciolacu „se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR”

Deputatul liberal a amintit de decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă.

„Am văzut în decizia judecătorilor trimiși de PSD la CCR de a elimina un rival al lui Simion din cursa prezidențială, cât de departe pot merge Ciolacu și PSD în goana după puterea absolută”, spune Florin Roman.

„Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și al AUR. PNL nu poate accepta astfel de scenarii gândite în aceleași laboratoare care voiau să servească România pe tavă unor Năstase, Ponta sau Dragnea”, a adăugat Florin Roman.

„PNL e singurul partid care are forța necesară de a coagula energiile dreptei și de a opri PSD-ul și pe Ciolacu din încercarea de a întoarce România la epoca Iliescu-Năstase-Vadim”, a mai declarat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`