Laurențiu Gîdei: Elisabeta Lipă nu are absolut nicio treabă cu ceea ce s-a propus de către Federația de Canotaj. Nimeni din listele prezentate nu a primit vreun euro și nu va primi (VIDEO)

Laurențiu Gîdei: Elisabeta Lipă nu are absolut nicio treabă cu ceea ce s-a propus de către Federația de Canotaj. Nimeni din listele prezentate nu a primit vreun euro și nu va primi (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a vorbit despre situația de la Federația Română de Canotaj, joi, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și susține că niciunul dintre angajații propuși să primească „sume fabuloase nu a primit vreun euro până la această oră și nu va primi niciun euro”.

Laurențiu Gîdei (PSD), pe B1 TV: Elisabeta Lipă nu are absolut nicio treabă cu ceea ce s-a propus de către Federația de Canotaj

„În primul rând, doamna Lipă, trebuie spus din capul locului, nu are absolut nicio treabă cu ceea ce s-a propus de către Federația de Canotaj. Trebuie să fim foarte clari și să spunem că la acest moment au fost propuneri. Ceea ce a ieșit în spațiul public sunt propuneri și niciunul din cei pe care i-am văzut cu sume fabuloase nu a primit vreun euro până la această oră și nu va primi niciun euro”, a declarat Laurențiu Gîdei.

„Parcursul este simplu. Federația face solicitarea, Comitetul Olimpic, dacă avizează-aprobă, trimite mai departe la Guvern, în speță Ministerul Finanțelor, care ar trebui să plătească acei bani. Eh, or eu sunt convins că nu a existat și nu va exista nici de data asta un decont pentru astfel de sume, chiar dacă ele au mers pe plafonul maxim prevăzut de legea din 2000. Este legea care le dă posibilitatea federațiilor sportive să poată să contabilizeze atâta bănet pentru cei din staff-ul sportivilor. Vreau încă o dată să cer scuze tuturor sportivilor care se simt oarecum târâți într-un scandal (…)”, a continuat Laurențiu Gîdei.

„Nimeni din listele prezentate nu a primit vreun euro și nu va primi (…). Nu COSR plătește, Guvernul României plătește”, a mai spus social-democratul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`