Amendă de 50.000 de lei pentru o topitorie de metale din Slatina

Amendă de 50.000 de lei pentru o topitorie de metale din Slatina
Foto simbol: Image by Janusz Walczak from Pixabay

O topitorie de metale din Slatina a fost sancționată contravențional cu 50.000 de lei, a anunțat Garda de Mediu Olt, joi, într-o postare pe Facebook.

Topitorie de metale din Slatina, amendată

Garda de Mediu Olt a oferit detalii despre cele întâmplate.

„Continuă acțiunile nocturne ale Gărzii de Mediu Olt cu privire la calitatea aerului înconjurător in municipiul Slatina.

In urma ultimelor verificări s-a constatat că din activitatea unei societăți se emiteau in atmosferă emisii consistente de noxe. Din verificările efectuate s-a constatat că instalația de topire/turnare era in avarie din cauza unor probleme tehnice și s-a dispus oprirea procesului tehnologic până la remedierea deficiențelor.

Pentru că nu a anunțat incidentul la GNM-CJ Olt, societatea a fost sancționata contravențional cu amenda in valoare de 50000 de lei conform prevederilor OUG 195/2005 cu modificările și completările ulterioare”, afirmă Garda de Mediu Olt.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:26 - Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare