Primarul din Bușteni este acuzat că a bătut o angajată. Cum a reacționat acesta

Primarul din Bușteni este acuzat că a bătut o angajată. Cum a reacționat acesta
Sursa foto: Facebook/ Mircea Corbu

Primarul din Bușteni, Mircea Corbu, este suspectat că ar fi bătut, miercuri, o angajată, în urma unui conflict iscat între cei doi.

De la ce a pornit conflictul

Scandalul ar fi avut loc miercuri după amiaza, iar femeia, angajată la o societate aflată în subordinea Consiliului Local Bușteni, l-a reclamat pe edil. Ea susține că a fost agresată fizic de acesta în urma unei neînțelegeri, conform știrileprotv.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni au fost sesizați, la data de 16 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, de către un bărbat, în orașul Bușteni. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 16 octombrie a.c., între femeia de 36 de ani, din Bușteni, administratoare a unei societăți comerciale și bărbatul de 58 de ani, tot din același oraș, care îndeplinește o funcție de autoritate publică, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma unei neînțelegeri”, se arată în comunicatul reprezentanților Poliției Prahova.

Primarul ar fi lovit femeia în zona capului, apoi a dat-o afară din birou. Din fericire, femeia nu a avut nevoie de transportul la spital. Totul ar fi pornit de la faptul că femeia a refuzat să elibereze biroul în care lucrează pentru a se monta un sistem de supraveghere video, la cererea primarului.

Polițiștii au informat femeia în legătură cu ordinal de protecție, dar l-a refuzat și i s-a pus la dispoziție formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecție de către instanța de judecată. Oamenii legii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă.

Ce spune primarul

Mircea Corbu a reacționat la acuzații și spune că la mijloc era vorba despre o legătură politică care ar avea intenția să îi strice imaginea. El a depus o plângere la poliție pentru defăimare.

„Eu nu m-am atins de această femeie. A fost ca și copilul meu, am avut grijă de ea după ce i-a murit tatăl ca de copilul meu. Nu știu de ce s-a ajuns până aici. Probabil e o lucrătură politică menită să îmi strice imaginea. Aici, la Bușteni, situația este destul de tensionată. Va trebui să alegem un viceprimar cu atribuții de primar, dat fiind faptul că mi se încheie mandatul, iar primarul ales, domnul Emanoil Savin, a încetat din viață. Până la anul, când vor fi alegeri anticipate, tot vor fi războaie politice”, a precizat Mircea Corbu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:26 - Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare