Șoșoacă face acuzații extrem de grave: “Am fost otrăvită de trei ori. Au pus la cale masacrarea Dianei Iovanovici Șoșoacă, la comanda SUA, Israelului și a Ursulei von der Leyen”

Șoșoacă face acuzații extrem de grave: “Am fost otrăvită de trei ori. Au pus la cale masacrarea Dianei Iovanovici Șoșoacă, la comanda SUA, Israelului și a Ursulei von der Leyen”
Sursa Foto: Hepta / @Zuma Press / Philipp Von Ditfurth

Europarlamentara Diana Iovanovici Șoșoacă face acuzații extrem de grave.

Șoșoacă a spus că s-a încercat asasinarea ei. Mai precis, europarlamentara susține că a fost victima mai multor tentative de asasinat la comandă politică, cum ar fi otrăviri repetate și defectarea controlată a mașinii sale.

„Au încercat de două ori să mă asasineze în mașina unui prieten”

Diana Iovanovici Șoșoacă acuză că cei care au dat ordinul sunt SUA, Israel și șefa CE, iar cei care au pus în practică sunt politicienii din România, care aparțin principalelor partide, potrivit inpolitics.ro.

”Am fost anunțată, Diana, vezi că se pune ceva la cale, toate partidele s-au întîlnit să te oprească PSD, PNL, USR, UDMR, AUR, USR, PMP și Pro România!”, a spus ieri lidera SOS la Gold FM.

”Din câte înțelesesem eu, puseseră la cale un asasinat. Au încercat de două ori să mă asasineze în mașina unui prieten, una de fițe, care e făcută pe comandă, cu jante din astea, de oțel. Au reușit să spargă janta de oțel. Pe drum, am început să avem probleme cu direcția și noroc că eram pe niște coclauri din astea, atunci la Țebea, când ne-am oprit, ne-am uitat la roata respectivă, el zice ceva nu e regulă, nu știu, hai să mergem încet. Când am dus-o la reprezentanță, i s-a spus, Doamne, așa ceva nu se poate, nu ai cum să spargi janta, nu ai cum să o rupi în două. Dacă mergeai cu o sută la oră, persoana aceea (Diana Șoșoacă n.n.) murea la următoarea curbă”.

„Au pus la cale masacrarea Dianei Iovanovici Șoșoacă, la comanda SUA, Israelului și a Ursulei von der Leyen”

”Eu, anul trecut, am fost otrăvită de trei ori în Parlamentul României și știu ce înseamnă lucrul ăsta și le mulțumesc medicilor care au venit acasă și au spus că nu mai e timp să fiu dusă la spital, așa că știam că vor încerca ceva(…)

Deci toate aceste partide, inclusiv dl Simion, dl Ciolacu, dl Ciucă și echipa lui, Elena Lasconi, Ponta, toți s-au întâlnit… Unii dintre reprezentanții acestor partide s-au întâlnit în Cipru. Și au pus la cale masacrarea Dianei Iovanovici Șoșoacă, la comanda Statelor Unite ale Americii, Israelului și a Ursulei von der Leyen. Ursula nu mă va ierta niciodată, pentru că în Plenul Parlamentului am urlat la ea și am făcut o criminală”, a mai spus europarlamentara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`