A murit Valeriu Pavel Dan! S-a stins din viață la doar un an după colegul său de emisiune, Jull Nicu

A murit Valeriu Pavel Dan! S-a stins din viață la doar un an după colegul său de emisiune, Jull Nicu
Sursa foto: Facebook / @Valeriu Pavel Dan

Doliu în lumea artistică! A murit Valeriu Pavel Dan. Actorul avea 53 de ani și, conform primelor informații, a murit pe stradă în urma unui infarct.

Valeriu Pavel Dan a fost și prezentator TV, era cunoscut drept „Puiu’ de la Etno TV.

Valeriu Pavel Dan a murit în timp ce era pe stradă

Valeriu s-a prăbușit brusc, pe stradă, și a murit pe loc, miercuri seara, posibil din cauza unui atac de cord, scrie Cancan. Medicii legiști investighează în prezent circumstanțele exacte ale decesului, iar un raport oficial urmează să fie emis.

Valeriu Pavel Dan a devenit celebru mai ales pentru rolul pe care îl avea de de moderator al emisiunii matinale „Puiu și Jul’ de la Etno TV”, emisiune pe care a condus-o timp de zece ani alături de Jull, Iulian Nicolae.

Deja pe rețelele sociale colegii și prietenii au transmis mesaje de condoleanțe după aflarea acestei vești trise, aducând omagii unui artist care a lăsat o amprentă semnificativă în lumea divertismentului din România.

Valeriu a decedat la doar un an după fostul său coleg, Jull Nicu, care s-a stins la vârsta de 53 de ani, în august 2023, după o luptă îndelungată cu o boală cruntă.

În ce filme a jucat Valeriu Pavel Dan

Valeriu Pavel Dan a fost și actor în filme, dar și teatru.

Printre cele mai notabile roluri se numără cel din comedia „Milionari de weekend” (2004), unde l-a jucat pe Fane Ecler, și aparițiile din „Occident” (2002) și „Irezistibilii” (2004). De asemenea, a avut și roluri în producții internaționale, precum „The Half Life of Timofey Berezin” (2006), iar printre ultimele sale apariții se numără serialul „Moștenirea Oliviei” din 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`