Muzicianul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit. Acesta a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina

Muzicianul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit. Acesta a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina
Sursă foto: Shutterstock

Artistul britanic Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit miercuri, la vârsta de 31 de ani, în Argentina.

A căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires

„Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel la Palermo”, un cartier al capitalei Argentinei, a anunţat poliţia într-un comunicat, conform AGERPRES.

Autoritățile au primit „un apel la 911 (numărul de urgenţă) semnalând un bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influenţa drogurilor sau a alcoolului”, potrivit comunicatului. Conform şefului serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, artistul prezenta „răni foarte grave în urma căderii, am constatat decesul, nu a existat nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat la televiziunea locală.

Acesta a mai precizat faptul că serviciile de urgență au primit apelul la ora locală 17:04 (20:04 GMT). O echipă a ajuns la locul tragediei șapte minute mai târziu, când a nu a mai putut decât „să constate moartea acestui bărbat”, înainte de a descoperi „mai târziu că era cântăreţ într-un grup”. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele morții.

Mai mulți fani s-au strâns la intrarea hotelului

După ce a fost anunțat decesul artistului britanic, mai mulți fani s-au adunat în fața intrării hotelului „Casa Sur” unde a fost constatat decesul, sub supravegherea mai multor poliţişti.

Liam Payne a fost unul dintre membrii grupului de băieţi One Direction, format în 2010 şi care s-a bucurat de un succes uluitor. Conform revistei Billboard, muzicianul a participat la un concert susţinut de fostul coleg din trupă, Niall Horan, la Buenos Aires pe 2 octombrie.

One Direction este o trupă de băieți formată în cadrul emisiunii „The X Factor”, care a devenit una dintre cele mai bine vândute din lume de la apariția sa în 2010.

În octombrie 2016, membrii grupului, pe atunci toţi în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, au anunţat că iau o pauză nedeterminată, asigurând, totuşi, că doresc să continue. Nu s-au mai reunit niciodată pe scenă sau în studio de atunci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`