Diana Buzoianu (USR), după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parţială a PNRR: În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR), după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parţială a PNRR: În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR, Diana Buzoianu, a vorbit în emisiunea Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, despre Comisia Europeană care a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR.

„S-au dus cu cel mai important jalon, care nu avea, de fapt, niciun fel de importanță”

Buzoianu a precizat că suma care este blocată de mai bine de un an de zile în contextul PNRR este de peste un miliard de euro.

“Vă pot spune concret. Este blocată o sumă de peste un miliard de euro de mai bine de un an de zile. În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem. Și acum știți că tot circul cu care s-au dus și Ciolacu, și Ciucă la Comisia Europeană, cică ei să renegocieze niște jaloane, și s-au dus cu cel mai important jalon, care nu avea, de fapt, niciun fel de importanță, că oricum nu atingea 9,4 % din PIB pentru pensii.

S-au bătut, dar au vrut să facă din asta o campanie electorală masivă. S-au întors, practic, cu un jalon care nu-i deranja cu nimic, n-ar fi fost niciodată atins, o condiție care n-ar fi fost niciodată încălcată, pe aia și-au folosit toată puterea de negociere s-o scoată și în loc să discute despre problemele reale care, iată, astăzi, nu pot să fie depășite tot de ei…

Adică, în loc să se ducă să discute dacă tot aveau ceva de discutat concret, care știați că este un blocaj în coaliție, de ce n-ați discutat lucrurile alea și v-ați dus cu vrăjeală la Comisia Europeană, să discutați non subiecte?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`