Felix Cozma (PSD): „Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul” (VIDEO)

Felix Cozma (PSD): Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Deputatul PSD Felix Cozma a declarat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin că PSD susține propunerea lui Nicușor Dan privind referendumul pentru București, dar că ar trebui adăugate și alte întrebări:

“PSD susține fără rezerve orice demers de acest gen democratic fără nicio problemă. Mi se pare și mie ca reprezentat al partidului, dar a comunicat și partidul acest lucru, o chestiune foarte bună.

Ca urmare și reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține această propunere a primarului general. Trebuie analizate puțin întrebările și eu cred la fel ca colegii mei că ar trebui să venim și cu alte întrebări, că sunt mult mai ulte teme: legate de poluare, de trafic, de siguranță publică.

Putem să extindem acest referendum, e dreptul lor să pună mai multe întrebări. Trebuie analizat și trebuie o consultare publică de așa manieră încât la final să vedem o direcție corectă în care să se analizeze aceste probleme”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`