Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina

Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
Foto: Hepta.ro / Sputnik / Mihai Karaush

Mai multe bucăți dintr-o rachetă au fost găsite în Republica Moldova, în apropierea localității Lencăuți, raionul Ocnița. Satul se află la patru kilometri de frontiera cu Ucraina, potrivit tv8.md.

Patrula Poliției de Frontieră a fost alertată de către localnici. Imediat zona a fost securizată de organele competente.

Urmează intervenția echipelor de la Secția tehnico-explozivă și Procuratură.

„Poliția de Frontieră în comun cu inspectorii IP Ocnița, asigură  perimetrul delimitat și pregătesc asistența pentru echipele de intervenție și verificare ale Secției tehnico-explozivă și Procuratura”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) din Republica Moldova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:49 - ELena Lasconi: „Eu nu mă bazez pe PNL-ul lui Ciucă și Iohannis” / „Îmi doresc o guvernare de dreapta împeună cu PNL și UDMR, dar dragoste cu sila nu se poate”
21:31 - Elena Lasconi: Ciolacu și Ciucă, vinovați în egală măsură pentru banii aceștia pe care i-a pierdut acum Guvernul. Au pus din pix niște persoane, care nu erau profesioniste, în fruntea companiilor de stat (VIDEO)
21:29 - Alegătorii din statul american Georgia au mers la urne în număr record. Unul din șapte georgieni a decis deja cine vrea să-i fie președinte
21:28 - Elena Lasconi: Sunt câteva zeci de politicieni care au luat pe persoană fizică România
21:24 - Mihaela Bilic, sfaturi pentru sezonul friguros. „Degeaba luăm suplimente, riscăm să..”
21:19 - Elena Lasconi (USR): „Este o normalitate ca banii să ajungă la Primăria Capitalei și de acolo să fie distribuiți către sectoare”
21:00 - Puiul de hipopotam pigmeu care a devenit viral, Moo Deng, i-a inspirat pe cofetari care-și botează prăjiturile cu numele acestuia
20:58 - Ministrul Radu Oprea, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Nicio sumă nu este pierdută. Suspendat nu înseamă pierdut (VIDEO)
20:37 - Ministrul Economiei, Radu Oprea: “Cu certitudine, taxele nu vor crește anul viitor” (VIDEO)
20:36 - Obiecte în valoare de un milion de euro, găsite și postate pe site-ul Poliției. Autoritățile cer persoanelor păgubite să și le recunoască