Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat

Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat
Sursa Foto: Freepik

Un scandal s-a iscat pe zborul din Hurghada, Egipt, în Cluj, din cauza unei neînțelegeri legate de utilizarea toaletei.

Cum s-a iscat scandalul

Incidentul a avut loc, marți, înainte de decolarea de la 07.40, când șeful echipajului și o pasageră au avut un schimb de replici care a pornit de la utilizarea toaletei, conform Adevărul.

Un grup de turiști au ajuns la bordul avionului, iar cât timp îi așteptau și pe ceilalți, o turistă a vrut să folosească toaleta. Acesteia i s-a permis să intre, dar a trebuit să aștepte zece minute lângă ușa băii după ce o stewardesă i-a spus că trebuie să aștepte până când toate persoanele sunt îmbarcate. Atunci, femeia i-a cerut numele însoțitoarei de zbor ca să facă o reclamație.

Conflictul părea aproape finalizat, dar când șeful echipajului s-a dus la turistă și a amenințat-o că o va da jos din avion, acesta a continuat.

„Colega mea a spus că ați vorbit urât, colegul meu a vorbit urât, cu mine ați vorbit urât acum. Vă rog să aveți respect față de mine, față de colegii mei și față de ceilalți pasageri! Vreți să călătoriți mai departe? Deci.. vă liniștiți, da? Și vorbiți frumos? Și călătorim către Cluj?”, a spus șeful echipajului de zbor.

Ceilalți turiști care călătoreau împreună cu femeia care a iscat scandalul i-au cerut să se liniștească și să își ceară scuze. Șeful echipajului le-a spus că nu are nevoie de scuze: „Nu am nevoie să îmi ceară scuze, că nu suntem la grădiniță”.

Femeia era în continuare nemulțumită pentru că nu a primit o explicație pentru faptul că nu a fost lăsată să meargă la toaletă.

Părerile internauților

Cazul a ajuns în atenția internauților caer și-au dat cu părerea. Unii i-au luat apărarea femii, iar alții spun că ea a fost devină pentru că nu s-a comportat corespunzător.

„Unii turiști au o nesimțire maximă! Se văd stăpâni, superiori! Am asistat la nenumărate scene urâte din partea călătorilor, unii se cred cu căruța… În avion cred că am văzut cele mai multe semne ale lipsei de educație!”, a comentat cineva.

„Atitudinea domnului însoțitor de zbor este execrabilă!!”, scrie altcineva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Cât câștigă românca care a ajuns șofer de autobuz în Londra. Prin ce situații neplăcute a fost nevoită să treacă
19:14 - Marcel Ciolacu: “Am stabilit că de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei. Intrăm, astfel, pe traseul salariului minim european!”
19:01 - „Nu pot spune că susțin tot planul”, a spus șeful NATO despre ideile lui Zelenski. Iar cancelarul german Olaf Scholz e pregătit să facă orice ca să oprească războiul
18:59 - Diana Buzoianu (USR), după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parţială a PNRR: În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem (VIDEO)
18:55 - Daniel Băluță: „Salut deschiderea către dialog anunțată de către primarul general” / Nicușor Dan: „Suntem parteneri. Când vine cu avizele, dăm autorizație pentru Unirii”
18:43 - Lavrin Covaci, despre turul doi al prezidențialelor: „Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României” (VIDEO)
18:38 - Un grup de români supranumit „Banda șampaniei” face ravagii prin supermarketurile din Marea Britanie, anunță presa britanică
18:34 - USR vrea referendum pentru proiectul „Fără penali”. Oana Țoiu: Voința și semnătura a peste 1 milion de cetățeni nu pot fi ignorate la nesfârșit. Nu poate să fie modificată Constituția fără rezultatul acestui referendum (VIDEO)
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului