Haos creat de un tânăr în Iași. A parcat mașina pe linia de tramvai și a fost găsit de polițiști după o oră

Haos creat de un tânăr în Iași. A parcat mașina pe linia de tramvai și a fost găsit de polițiști după o oră
Sursa foto: Primăria Municipiului Iași / Facebook

Un tânăr de 19 ani, din Iași, a creat haos în centrul orașului, după ce și-a lăsat mașina pe linia de tramvai. El a blocat traficul și a enervat vatmanii care aproape că l-au bătut când a venit să mute mașina după o oră.

A parcat mașina pe linia de tramvai

Tânărul a parcat pe linia de tramvai și a blocat complet circulația în zonă, având în vedere că în zona Piața Unirii din Iași circulația este foarte intensă, chiar și după ora 22. În jur de 20 de tramvai au fost blocate, iar pasagerii au coborât pentru că nu mai aveau cum să înainteze, conform observatornews.

Vatmanilor le-au fost nervii întinși la maxim după ce au așteptat o oră pentru ca cineva să vină să mute mașina parcată ilegal, fără să lase vreun număr de telefon.

Tânărul, amuzat de situația creată

Polițiștii locali au reușit într-un final să identifice proprietarul mașinii și au luat legătura cu el. Acesta a venit în pijamale și foarte amuzat de toată situația pe care a creat-o, iar în loc să își creară scuze a spus că el credea că după ora 22 tramvaiele nu mai circulă. Motivul invocat nu a convins polițiștii care l-au amendat cu 800 de lei și a primit și trei puncte de penalizare.

Compania de transport public din Iași a cerut despăgubiri și pentru toate pierderile înregistrate timp de o oră, în care tramvaiele nu au putut circula în acea zonă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului
17:52 - Felix Cozma (PSD): „Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul” (VIDEO)
17:25 - „A fost ca un grătar în familie”. Ce rochie de mireasă a purtat Theo Rose la nunta ei și câți bani a costat
17:24 - Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia