PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)

PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)
Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP. Sursa foto: Eugen Tomac / Facebook

PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache, sub sigla Forța Dreptei, și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei, a anunțat eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP și totodată cel care va deschide lista la Senat, miercuri, în cadrul unor declarații de presă.

Eugen Tomac (PMP): Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan

„Partidele noastre, sub sigla Forței Dreptei, și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc cu prilejul Zilei Naționale, pe 1 decembrie. Bucureștiul este un oraș pe care îl iubim, pe care îl prețuim și mă bucur că reprezentanții Partidului Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră în această competiție electorală sub sigla Forței Dreptei pentru a-i reprezenta pe români, pe bucureșteni, în Parlamentul României. Sunt onorat că pot, în calitate de președinte PMP, reprezenta partidul meu și, evident, le mulțumesc colegilor pentru că m-au desemnat pentru a deschide lista la Senat”, a declarat Eugen Tomac.

„Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de primarul general Nicușor Dan. În ultimii patru ani de zile, am fost alături în majoritățile care l-au susținut și sprijinit pe primarul general Nicușor Dan. L-am susținut la alegerile locale și evident că îi vom fi parteneri și din Parlament. Bucureștiul are nevoie de legi, de parteneri care să îl susțină în dezvoltarea sa în mod special împotriva celor care vor stagnarea, așa cum face PSD în prezent”, a adăugat liderul PMP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului
17:52 - Felix Cozma (PSD): „Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul” (VIDEO)
17:25 - „A fost ca un grătar în familie”. Ce rochie de mireasă a purtat Theo Rose la nunta ei și câți bani a costat
17:24 - Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia